Det spännande turspelet Keno | Hur går det egentligen till?

Det bingoliknande turspelet Keno har blivit en stor favorit bland många spelare, och inte minst då det inte krävs någon tidigare erfarenhet för att ta del av det spännande spelet. Vem som helst kan börja spela och uppnå fantastiska Keno resultat med bara några knapptryck, så här har vi utan tvekan en speltyp som du inte vill gå miste om. Läs mer om Keno i den här artikeln för att lättare komma i gång med dina speläventyr och potentiellt kamma hem storkovan!

Hur spelar du Keno?

Om du tidigare har spelat bingo kommer du att känna igen dig när du tar del av Keno. Här väljer du ett antal siffror, och vid dragningen är det slumpmässiga siffror som dras. Du kan förvänta dig en vinst om du har lyckats att pricka in de rätta siffrorna, och hur mycket du kan vinna beror på vilken nivå du spelar på.

För helt okej Keno resultat på den lägsta nivån väljer du fyra olika siffror, men du kan satsa hela vägen upp till 11 siffror, och för att kunna kamma hem den största jackpotten är det minst 10 som gäller. Du tar själv beslutet kring huruvida du vill välja dina egna nummer eller dra nytta av en slumpgenerator, och då Keno är ett turspel finns det inga rätt eller fel när det kommer till att välja dina siffror.

Prenumerationer och bolagsspel

För bästa möjliga Keno resultat kan du vilja ta beslutet att delta i ett bolagsspel. Vad detta syftar på är att du delar kostnaden av Kenoraderna med andra spelare så att det ska bli billigare för dig att köpa fler rader. Om ni tillsammans skulle lyckas med att kamma hem en vinst delar ni på detta vinsbelopp. Den positiva aspekten av bolagsspel är att era vinstchanser ökar markant då ni kan köpa fler rader än du kanske hade gjort på egen hand.

För goda Keno resultat är det också möjligt att starta en prenumeration. Detta betyder att du vid varje dragning automatiskt deltar med samma siffror som förra gången. Då slipper du att själv gå in och köpa nya rader inför varje dragning, och i längden kan det då kanske hända att du vinner en slant eller två.

Håll lätt koll på dina Keno resultat

Hur håller du dig uppdaterad kring vad kommande Keno resultat blir? Detta är lättare än någonsin tack vare teknologins framfart. När du registrerar dig hos en spelsajt som erbjuder Keno är det sannolikt att de skickar ett mejl till dig eller på annat vis informerar dig om vad resultaten är via ditt spelkonto efter dess att dragningen har skett. Med andra ord behöver du inte själv hålla koll på dina Keno resultat, utan du får helt enkelt ett mejl.

Om du dock vill kika närmare på vilka av dina siffror som var korrekta och var det gick fel kommer du att kunna nå den här informationen på spelsidan. När allt kommer till kritan är det därför hur lätt som helst att komma i gång med Keno redan idag!