Ta en snabbdusch i trädgården

På dom senaste åren har det blivit väldigt populärt att skaffa en utedusch i trädgården eller vid sommarstugan. En sådan är perfekt till varma dagar med mycket sol. Man kan ligga och steka på en solsäng i trädgården och lätt svalka av sig några steg borta. Har man badat i havet kan det vara skönt att kunna skölja av sig innan man går in. 

Är man intresserad av att få tag på en eftertraktad utedusch hittar man mycket hjälp online. På utedusch.se kan man till exempel se på många olika modeller och möjligheter för installering av sin önskade utedusch. Det finns både möjlighet att anskaffa sig en utedusch med antigen kallt eller varmt vatten.

Varmt vatten i uteduschen

Det är kanske inte alla, som vet om hur lätt det faktisk är att få en utedusch med varmt vatten. Man kan ansluta duschen till trädgårdsslangen. Efteråt kopplar man gasolvattenberedaren fast. Denna värmer vattnet omedelbart. Så fort man sätter på kranen, kommer vattnet att värmas med vattnets hastighet genom varmvattenberedaren.

Väljer man till exempel en utedusch med 16 liter pr. minut får man på kort tid 50 graders varmt vatten. Och det enda man ska göra är att sätta fast duschen i trädgårdsslangen med kallt vatten och se till at varmvattenberedaren sitter som den ska. Då kan det inte bli mycket enklare. Sedan kan man bada i naturen året runt.

Utedusch är trendigt

… och dom går förmodligen inte av mode snart. Det är ett perfekt produkt att få tag på om man älskar att vara i naturen. Det kan vara befriande att stå mellan träd under blå himmel och duscha i stället för att stå inne i ett tråkigt badrum. Sen kan man också köpa massa bra och miljövänliga schampos och tvålar. Genom detta tar vi hand om både vårt grundvatten och kropp.